Implanturi Winsix Biosafin


BIOSAF IN este o companie specializată în producerea și comercializarea de dispozitive și instrumente pentru implantologie dentară și chirurgie orală. WINSIX® Implant System, folosit cu succes în uz clinic încă din 1995 în cabinete, clinici și spitale stomatologice, reprezintă activitatea principală a BIOSAF IN, împreună cu alte linii auxiliare de produse, întregind oferta comercială.

WINSIX® Implant System a fost introdus pe piață pentru prima dată în anul 1995, cu scopul de a oferi un implant performant ideal pentru diferite restaurări anatomice și estetice, cât și o utilizare ușoară în practica clinică.

Implanturile WINSIX® sunt confecționate din Titaniu pur (gradul 4), provenind de la surse de extracție certificate și monitorizate.

Ele oferă diferite forme ale implantului – drepte, cilindrice sau conice – toate autofiletante morfologic, folosind aceeași platformă prostetică de lungime constantă la diferite diametre. Multitudinea de forme a implanturilor permite aplicarea atât a procedurilor chirurgicale într-o singură etapă, cât și a celor în două etape, precum și a tehnicii inovative și minim invazive – “Teeth Just on 4®”, în funcție de condiția anatomică a pacientului și de nevoile clinice.

Forme implant Winsix

Brosura Winsix Biosafin

Descarcă broșura Winsix Biosafin

Teeth Just on 4®

Descarcă broșura Teeth Just on 4®