Protetica dentară se ocupă cu refacerea funcțiilor aparatului dento-maxilar. Fie că ne referim la fațete, coroane dentare, punți sau proteze mobile, scopul final al acestora este de a reda pacienților echilibrul funcțional, estetic și psihic.

protetica

Coroană dentară

protetica3

Proteză totală

protetica2

Punte dentară

Lipsa unuia sau a mai multor dinți pe arcadă, lasă un loc liber și poate produce tulburări fizionomice, masticatorii, articulare sau chiar digestive.

Cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM putem să realizăm coroane ceramice individualizate, reușind să satisfacem și cele mai înalte cerințe de fizionomie.

Coroanele de acoperire se utilizează în cazul unei distrucții coronare severe ce nu se mai poate rezolva printr-o simplă obturație, colorații sau malpoziții ale dinților. Punțile dentare se utilizează în cazul lipsei unuia sau a mai multor dinți iar protezele mobile sau combinate, în cazul unor edentații extinse. Fie că se realizează pe dinți naturali sau pe implant, lucrările protetice sunt realizate din materiale de ultimă generație, compatibile cu organismul uman, cu rezistență și fizionomie superioară.

Clinica noastră colaborează cu unele din cele mai moderne laboratoare de tehnică dentară, unde lucrările protetice se realizează într-un timp scurt și cu eficiență maximă.