Caria dentara e o leziune distructiva a tesutului dentar. In fazele incipiente, ea nu poate fi observata decat de medicul dentist. Atunci cand leziunea carioasa e observata de catre pacient, caria este deja mult avansata. De aici rezulta importanta controalelor stoma efectuate periodic. Cu cat leziunea este surprinsa in stadiul incipient cu atat tratamentul e mai simplu, sacrificiul datorat e mai mic, costurile sunt reduse si necesita mai putine sedinte.

odontoterapie

Tratamentul urmareste indepartarea tesuturilor dentare afectate, protectia tesuturilor sanatoase si reconstructia dintelui (“plomba”). Tratamentul se efectueaza sub anestezie pentru confortul pacientului si se foloseste materiale de ultima generatie.

Leziunile dentare de natură carioasă, cât şi necarioasă cu lipsă de substanţă beneficiază de tratament adecvat, prin metode moderne. Pentru obturaţii („plombe”), utilizăm o gamă largă de materiale stomatologice, capabile să confere rezistenţă, funţionalitate şi estetică (la culoarea dintelui) dintelui, cu un minim de sacrificiu al ţesuturilor dentare.

Realizăm prevenirea şi restaurarea cariei secundare marginale, sau a recidivei.
Daca aveţi dinţi hipersensibili, utilizăm soluţii speciale care diminuează, sau inhibă producerea durerii.