Este deja cunoscut în  toată Europa faptul că tratamentele dentare realizate în țările estice sunt mult mai puțin costisitoare decât în Europa Centrală sau de Vest. În ultimii ani, turismul dentar practicat în România a fost într-o continuă creștere; medicii noștri fiind deja recunoscuți pentru seriozitatea și competența lor, precum și pentru tehnicile de ultimă generație accesibile și în România la prețuri mult mai mici.

Din luna octombrie 2013 a intrat în vigoare Directiva Europeană privind asistența medicală transfrontalieră prin care orice pacient din Uniunea Europeană se poate trata în orice altă țară din Uniune, iar furnizorii din țara în care acesta își face tratamentul vor fi decontați de sistemul de asigurări din țara de origine.

Este cunoscut faptul că în România tratamentele stomatologice, în special implanturile dentare, sunt reduse la jumătate de preț față de Europa de Vest, coroanele protetice și lucrările pe implant, de asemenea, realizate la aceeași calitate și garanție ca material, cu orice alt tratament efectuat în țări ca Germania, Italia, Anglia, Franța.

Clinica noastră oferă servicii de turism dentar pentru orice pacient străin sau român cu domiciliul în străinătate. Medicii noștri sunt sunt pregătiți și calificați la cursuri peste hotare, iar personalul nostru medical este vorbitor de limba engleză, germană, italiană și franceză astfel că putem comunica foarte ușor cu pacienții care ne vizitează clinica din orice țară de origine.

Avem colaborări permanente cu medici specialiști implantologi din Italia.

Dr. Luciano Bataglia și dr. Stefano Zema efectuează manopere de chirurgie implantologică în clinica noastră la un raport calitate/ preț foarte avantajos comparativ cu alte țări din Europa de Vest.

Dr. Battaglia
Dr. Zema

Orice pacient de peste hotare care se adresează clinicii noastre va fi asistat și însoțit permanent pe parcursul șederii în România.

Clinica noastră este situată într-o zonă de top în București, la numai 25 de minute față de aeroportul Otopeni. În apropierea clinicii, la 10 minute de mers pe jos, se situează grupul hotelier Caro. Partenerii noștri oferă servicii de cazare la 2, 3 și 4 stele, piscină, teren de golf, sală de fitness, transferuri aeroport-hotel, comunicare la orice oră din zi și din noapte cu personalul clinicii noastre. La cerere, vă putem asigura cazarea în orice locație a Bucureștiului, în funcție de doleanțele dumneavoastră, dacă doriți să vă petreceți o seară distractivă în centrul istoric al Bucureștiului sau relaxantă pe malul lacurilor din nordul orașului.

Caro Hotels Virtual Tour

Ne puteți contacta oricând via email sau telefonic pentru orice informație.

Pentru un plan de tratament estimativ, ne puteți trimite o radiografie panoramică pe adresa contact@supera.ro și, în cel mai scurt timp, medicii noștri vă vor trimite un cost estimativ în funcție de cazul dumneavoastră clinic, totul absolut gratuit.

Leave a Reply